Не "помітив" оплату за проїзд: Під Києвом водій вигнав з маршрутки дитину

Водієві довелося поспілкуватися з правоохоронцями.

Ілюстрація: economics.unian.net

Під Києвом водій приміського маршрутного таксі висадив дитину, аргументувавши це тим, що той не сплатив проїзд. Свідки стверджують, що хлопчик заплатив в повному обсязі. Інцидент стався на маршруті №720 сполученням від з/д станції "Боярка" до площі Перемоги в Києві, розповіла мама дитини Світлана Ігнатова на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Проїзд був своєчасно сплачений в повному обсязі - це проконтролював дорослий, який проводжав дитину. Після виїзду з Боярки, а саме на пустирі між Бояркою і Петрівським, водій зупинив автобус і, не пояснивши нічого, висадив дитину, якій щойно виповнилося 14 років, одного на пустирі біля траси між населеними пунктами, цинічно помахавши наостанок рукою. Дитина подзвонила і встигла сказати, що її висадили з автобуса. Після чого зв'язок з дитиною пропала", - поділилася Ігнатова.

За її словами, правоохоронці перехопили водія в Києві біля м. "Шулявська". Чоловік не заперечував, що висадив дитину, але заявив, що жодної оплати від неї не отримував.

Також Ігнатова розповіла, що поліція відразу ж після звернення оголосила дитину в розшук, і хлопчика знайшли швидко. У коментарях до посту мами постраждалого підлітка користувачі відзначили, що видача квитків при оплаті виключила б такі інциденти. Однак водії маршруток, за словами коментаторів, ніколи їх не видають. "Це свавілля в маршрутках буде до тих пір, поки в руки не дадуть квиток. Потім можна і висадити і штрафи брати", - зауважила Марія Пятовол.


В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...