"Не повторяйте больше эту ошибку": Жириновський незадоволений, що йому подарували замало ковбаси і цукерок

Одіозному політику дуже сподобалася ковбаса із Мордовії і він вимагає як мінімум 10 батонів.

Жириновському сподобалася виставка, але не кількість подарунків. Фото: ТАСС.

7 листопада в Держдумі РФ проходила виставка під знаком Республіки Мордовія. Регіон представляв унікальну експозицію «Республіка Мордовія - територія інновацій», на якій побував лідер ЛДПР Володимир Жириновський і здивувався, що ковбаси йому прислали в якості подарунка занадто мало, передають Патріоти України.

«Я не прошу, чтобы 10 батонов, но 3−4 батона попробовать. Потому что очень вкусная колбаса! Конфеты вкусные", — зазначив Жириновський.

Одіозний політик був під враженням від Мордовії, він подякував учасникам виставки і ще раз вказав їм на «помилку» і закликав її більше не повторювати. "Я не прошу заносить корзинами. Не надо! Но 4−5 батонов можно же прислать, 5−6 коробок можно было занести?" — обурився лідер ЛДПР.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...