Не пив, а причащався: На Прикарпатті спіймали п'яного священика за кермом (фото)

Фото: ФБ

На Прикарпатті патрульні затримали нетверезого священика, який пояснював свій стан... Святим Причастям (обряд полягає в освяченні хліба і вина особливим чином і подальшому їх вживанні), повідомляють Патріоти України.

Як зазначили в прес-службі патрульної поліції, 10 лютого в селі Марківці "копи" зупинили автомобіль ВАЗ з несправними світловими приладами. 38-річний водій погодився пройти тест на місці - він мав ознаки сп'яніння. Але потім чоловік почав уникати огляду. А ще через деякий час зізнався: ймовірно, тест може бути позитивним, тому що він священик і приймав Святе Причастя.

Водія доставили у медзаклад. У його крові було 0,42 проміле алкоголю. Медики підтвердили - чоловік нетверезий. "Вважаю абсурдом те, що споживання Святого Причастя вважається станом алкогольного сп'яніння", - написав у поясненні батюшка. Пізніше священнослужитель додав, що не виключає: такий результат може бути не тільки від Причастя, але і від "50 грамів горілки", які він "випив перед цим на поминках".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...