Не "русский мир": Генерал ЗСУ розкрив всю суть російської пропаганди (відео)

Часті гучні та резонансні заяви російських політиків про Україну насправді є частиною добре налагодженої пропагандистської машини. Кремль витрачає на це величезні кошти. Таку думку в програмі "Бурчук LIVE" на ObozTV висловив генерал-лейтенант запасу ЗСУ Ігор Романенко, повідомляють Патріоти України.

За його словами, таким чином влада РФ впливає як на своїх громадян, так і на українців. "Тобто, вони готують собі грунт для реалізації своїх планів. В даному випадку, по Україні, щоб політично пристебнути її до російської політики", –- уточнив Романенко.

Він додав: кінцевою метою роботи російської пропаганди вже не є створення "русского міра", який так і не відбувся. Тепер вони хочуть побудувати мрію президента РФ Володимира Путіна: "Путінський Радянський Союз".

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...