Не шкодують нікого: У мережу потрапило відео жорсткого затримання російськими силовиками мирних жителів в Криму

В інтернеті оприлюднили відео жорсткого затримання силовиками мирних жителів в окупованому Російською Федерацією Криму. Відповідний ролик на своїй сторінці в Facebook опублікувало видання "Крим. Реалії", повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що відео зняте російськими силовиками. "Журналісти і експерти проаналізували кожний кадр, щоб зрозуміти, якими методами діють ОМОН і ФСБ в Криму", - йдеться в описі ролика.

Так, військовий фахівець пояснив, що на відео - стандартна поведінка загарбника. "Це поведінка загарбника. По-іншому це назвати не можна. Стандартна тактика затримання - з натовпу вибирають кількох найактивніших. Решта вже не наважаться щось робити", - сказав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналісти розкрили шокуючі дані про бізнес українських чиновників в окупованому

В Україні зафіксовано спалах парвовірусу - інфекціоніст розказав про перебіг й ускладнення

вівторок, 23 квітень 2024, 18:50

Парвовірус В19 - це інфекційна еритрема, заразна хвороба, яку можна підхопити повітряно-крапельним шляхом. До того ж паровірус може пройти абсолютно безсимптомно і проявитися легким нежитем і кашлем. Людина подумає, що просто застудилася. Про це розпов...

Треба закрити небо: Німеччина закликала США надати Україні ще одну систему Patriot, - Bloomberg

вівторок, 23 квітень 2024, 18:30

Уряд Німеччини наполягає на тому, щоб США поставили Україні ще хоча б одну протиракетну систему Patriot, щоб допомогти закрити пролом у системі ППО. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Цього тижня Німеччина також продовжить чинити ...