Не скрепно: У Росії можуть заборонити сурогатне материнство

Російським жінкам можуть заборонити виношувати чужих дітей.

Ілюстрація: pastinfo.amРосійським жінкам можуть заборонити виступати в ролі сурогатної матері, повідомляють Патріоти України.

Автор такої ініціативи сенатор Антон Беляков вважає, що Росія стала центром "репродуктивного туризму", при цьому відносини учасників цього бізнесу майже не регулюються державою.

На думку фахівців, в Росії юридично не захищені ні сурогатні матері, ні генетичні батьки, ні діти, народжені таким способом.

"Як правило, залишається не проясненням, чи є народження дитини з патологією або випадок внутрішньоутробної смерті результатом неналежного виконання послуг і підставою для розірвання договору", - пояснив Антон Бєляков.

Законопроект підтримує Російська православна церква, але медики і юристи виступають проти заборони.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...