"Не соблюдали траур": Терористи по-звірячому розправилися з дітьми, які жили по сусідству з Моторолою

Один з хлопчиків зараз лежить в комі у відділенні нейрохірургії. Стан інших не набагато кращий.

Ілюстрація: ЖЖНа наступний день після ліквідації бойовика терористи "ДНР" прикладами і ногами побили підлітків, які жили в будинку, де Арсен Павлов присвоїв собі квартиру, пише Без Табу. Про це кореспонденту розповіли жителі окупованого Донецька, які стали свідками події, передають Патріоти України.

За їх словами, після загибелі терориста його "колеги" цілий день чергували біля будинку, де стався вибух. З невідомих причин вони не чіпали дорослих, але приставали до дітей, звинувачуючи їх у тому, що вони "не дотримуються трауру". Всього постраждало вісім підлітків від 14 до 17 років.

"Били дуже жорстоко, хвилин по 10 кожного. Прикладами і берцями по обличчю. Один з хлопчиків зараз лежить в комі у відділенні нейрохірургії. Стан інших не набагато кращий. Крім того, 14-річному хлопцю порвали єдиний документ - свідоцтво про народження. Причепилися до того, що там немає фотографії", - зазначила донеччанка, яка стала очевидцем подій.

Матері постраждалих намагалися домогтися покарання для бойовиків, але у них нічого не вийшло. У МГБ і "міністерстві оборони" їх просто послали, пославшись на "зайнятість". Домогтися справедливості не змогли і від Захарченка, оскільки ватажок терористів не приймає до себе нікого вже другий місяць.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...