Не стало великого друга України: У США померла відома активістка, дочка хорунжого УПА Надія Дюк

Відзначаючи визначні заслуги патріотки перед українським народом, президент Порошенко нагородив Надію Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Надія Дюк. Фото: Фейсбук.

Народний депутат України Марія Іонова оприлюднила інформацію про те, що в США померла відома громадська діячка українського походження Надія Дюк, яка багато допомагала Україні. Про це вона написала в Фейсбуці, передають Патріоти України.

Іонова зазначила: "Сумна новина, пішла у вічність Надія Дюк! Це був невтомний борець за свободу і демократію як в Україні, так і в інших країнах! Ми познайомились в 2004, не часто зустрічались , але завжди відчували її підтримку, її активні дії! Ми завжди бачили її тільки усміхненою!

Дуже важлива нагорода Президента України. В Указі Президента України з нагоди 100-річчя Соборності, який святкували за день, як не стало Надії Дюк, є її ім'я. Відзначаючи визначні заслуги патріотки перед українським народом, президент нагородив Надію Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня. Сумно, що вона не зможе потримати цю нагороду в руці. Сумно, що доводиться говорити про Надію в минулому часі. Спочивай з миром".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...