Не святкування, а вшанування пам'яті героїв: Як легендарний полк спецназу відзначив річницю створення (відео)

Саме його бійці у травні 2014 року відбили у бойовиків Донецький аеропорт і півтора роки утримували летовище.

День народження заснування полку. Фото: скріншот з відео.

Замість гучного святкування дня народження легендарний 3-й полк спеціального призначення влаштував ушанування пам'яті побратимів. Заходи з нагоди 54-ї річниці заснування відбулися в Кропивницькому, де базуються військові, йдеться в сюжеті ТСН. Новину передають Патріоти України.

"На сьогоднішній день ми не так святкуємо, а скільки ще один раз вшановуємо пам‘ять наших загиблих побратимів. Честь їм і хвала. Під час АТО в нас загинуло 42 військовослужбовця", - розповів заступник командира полку Сергій Коліушко.

Саме бійці 3-го полку в травні 2014 року відбили в бойовиків Донецький аеропорт і місяцями утримували це летовище. Організовував оборону стратегічного об‘єкта нинішній командир полку з позивним "Редут". Цього року елітний полк військових розвідників увійшов до новоствореного роду військ – сили спецоперацій.

"Помідори самі себе не підвʼяжуть": Літня жінка самовільно зняла та забрала собі знаки "Міни" (відео)

четвер, 9 травень 2024, 12:54

В одному із деокупованих населених пунктів жінка зняла близько десятка попереджувальних знаків з написами "Міни". У ДСНС припускають, що жінка намагалася використати їх у господарстві, хоч точної мети такого вчинку не знають, передають Патріоти України...

Була розбита губа, синці та кров: Спливли нові подробиці смерті чоловіка в ТЦК Кривого Рогу

четвер, 9 травень 2024, 11:28

Рідні померлого в Саксаганському районному ТЦК Кривого Рогу чоловіка приїздили до моргу на упізнання його тіла. Вони кажуть, що воно в синцях і крові. Про це пише "Суспільне". Як розповіла мати померлого Тетяна Зайцева, жодних документів про смерть син...