"Не така вже в нас і війна з Росією, і Путін - не таке вже й Х**ло": Що означає трансляція "Інтером" ЧС-2018 у Росії

Існування в Україні такого телеканалу і сам факт трансляції з Росії чемпіонату та промови Путіна тільки посилюють проросійські настрої серед "вати".

Ілюстрація: unn.com.ua

"Не було сумніву, що для Росії ЧС - це інструмент пропаганди, як давно немає сумніву, що "Інтер" - це рупор Кремля. Українці, що мають національну гідність, бойкотують цей чемпіонат, як і сам "Інтер". Але ж зрозуміло, що "Інтер" веде мовлення і транслює путінські промови не для патріотів, а для тих, на кого російська пропаганда впливає і хто вже незабаром прийде на вибори й голосуватиме, щоб було "как раньше", - пише у своєму блозі Сергій Оснач, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Існування в Україні таких телеканалів і сам факт трансляції з Росії чемпіонату та промови Путіна тільки посилює настрої інтерівських глядачів, що не така вже в нас і війна з Росією і що Путін - не таке вже й Х-ло, а отже повернути дружбу й братерство "взад" - цілком можливо, нехай і без Криму й тисяч загиблих українців, загиблих "ни за что" на війні, яку не Росія, а київська хунта розв‘язала проти власного народу - саме в цьому глядачів переконує "Інтер" та й саме його існування.

Питання, чи стане в Україні політичної волі нарешті закрити цей ворожий канал. Чи й далі озиратимемося на "репортерів без мізків" та инших захисників "свободи слова", які вже безліч разів демонстрували свою лицемірність, упередженість і неадекватність щодо України?".

Джерело: Обозреватель

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...