Не те славить? У Рівному монументу Слави відпиляли пальці і ніс (фотофакти)

Чи були зловмисники ідейними борцями з радянською минвщиною, чи мисливцями за кольоровим металом має з'ясувати слідство

 Поліція шукає зловмисників, які у Рівному пошкодили багатофігурну композицію Монумента Вічної Слави. Про це у четвер повідомляє поліція Рівного, зазначають Патріоти України.

"14 березня, близько дев’ятої години ранку до поліції повідомила 70-річна рівнянка, що невідомі особи пошкодили багатофігурну композицію Монумента", - сказано у повідомленні.

Слідчі встановили, що невідома особа здійснила зрізи у чотирьох місцях бронзового багатофігурного горельєфа, який розташований на вертикальній площині пагорбу. Поліцейські виявили відсутність у скульптурі солдата двох пальців, а у дівчинки та ще одного солдата – носа.

За фактом руйнування пам’ятника слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 297 (Наруга над могилою).



Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...