Не тільки Леннокс Льюїс та брати Клички: Ще одна легенда світового боксу завітає до Києва на конгрес WBC

​Знаменитий американський спортсмен вже підтвердив свою участь у провідному заході для боксерів-професіоналів.

Легендарний боксер Евандер Холіфілд підтвердив свою участь у 56-му конгресі Всесвітньої боксерської ради (WBC), зазначають Патріоти України.

Раніше свою участь у київському конгресі WBC підтвердили ще один легендарний боксер Леннокс Льюїс, славнозвісний мексиканець Хуліо Сезар Чавес, а також потенційний суперник Олександра Усика британець Тоні Беллью.
Зазначимо, що Холіфілд є єдиним в історії професійного боксу чотириразовим чемпіоном світу в хевівейті. Також йому вдалося завоювати звання абсолютного чемпіона світу в двох вагових категоріях – крузервейті та хевівейті.
Нагадаємо, 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради відбудеться в Києві з 30 вересня до 5 жовтня. До столиці України прилетять близько 700 учасників конгресу з 160 країн світу.

Ініціатором проведення конгресу в столиці України став вічний чемпіон WBC в суперважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...