Не тільки "російський слід": Журналіст озвучив можливі версії замаху на Окуєву і її чоловіка

Фото: ЖЖ

За словами журналіста Олега Єльцова, поки є сумніви, чи дійсно до вбивства чеченської добровольці Аміни Окуєвої причетні російські диверсанти і це – "рука Кремля". З таким самим успіхом можна говорити, що це бандитські розбірки або політичне нагнітання з боку внутрішніх опонентів. Таку думку журналіст висловив у коментарі сайту "24", повідомляють Патріоти України.

"Треба розібратися, яка функція Окуєвої і її чоловіка Адама Осмаєва сьогодні, яке в них коло спілкування. Приміром, діяльність Окуєвой як помічниці нардепа Ігоря Мосійчука. Зараз всі кричать: "Теракти!", але поки, крім однієї бандитської групи "Торпеда", ніхто не затриманий. Можливо, це були розбірки. Поки не треба нагнітати паніку", – переконаний Єльцов.

За його словами, Окуєва і Осмаєв були на війні, після чого приїхали в Україну, де складно заробити на життя. В такій ситуації, вважає журналіст, багато хто міг би використовувати свої військові навички.

"Поки є сумніви, що до замаху причетна російська ДРГ. Стріляли вночі по рухомій цілі, і кулі комусь дісталися більше. Говорити, що хотіли вбити когось одного – несерйозно. Тим більше, стріляти з автомата, хоча є більш надійні засоби для вбивства людей, яких замовили. Це ж не снайперська гвинтівка", – зазначив Олег Єльцов.

Нагадаємо, 29 жовтня ввечері на залізничному переїзді біля селища Глеваха, що під Києвом, диверсанти розстріляли авто, у якому їхала Аміна Окуєва та її чоловік Адам Осмаєв. Як відомо, вони служили в рядах батальйону поліції "Київ-2" в зоні АТО. Це вже другий замах. 1 червня 2017 року у Києві стався замах на Адама Осмаєва і його дружину Аміну Окуєву. Внаслідок нападу Аміна Окуєва загинула, Адам Осмаєв отримав поранення ноги, його життю нічого не загрожує. При цьому нардеп Ігор Мосійчук розповів, що Окуєва була його помічницею.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...