Не тільки українська мова: Жан Рено зізнався, чим його вразила Україна

Артист порадив кінопродюсерам звернути увагу на Україну, як місце для зйомок.

Фото: ЗМІ

Зірка французького кіно Жан Рено, який недавно приїхав до Карпат на зйомки українсько-французького фільму "Останній крок", в четвер, 15 березня, зустрівся із президентом України Петром Порошенком і його дружиною Мариною, повідомляють Патріоти України.

Як виявилося, зацікавила актора не тільки українська мова, на якій через кілька знімальних днів заговорив "Леон кілер", але і природа Карпат. Своїми враженнями артист охоче поділився з президентом України.

Порошенко зізнався акторові, що щиро радий зустрічі, оскільки давно є шанувальником його картин. Разом з цим президент наголосив важливість участі Жана Рено у фільмі "Останній крок" і зазначив, що візит артиста послужить хорошим промоушеном для України.

У свою чергу, Рено розповів про свої эмоції від знімального процесу, а також зізнався, що був вражений красою української природи, яку мав можливість спостерігати в Карпатах, де проходила частина роботи над стрічкою.

Разом з цим артист порадив кінопродюсерам звернути увагу на Україну, як місце для зйомок. "Дуже важливо мати здатність розповідати історії країни. Це дуже важливо, оскільки це певним чином об’єднує, зцементовує людей, які можуть бачити свою історію", - вказав актор.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...