Не тільки вбиває море: У кримчан нові проблеми через путінський міст

Через будівництво Кримського мосту, який з'єднує окупований півострів із Росією, в Криму злетіли ціни на нерухомість. Темпи зростання вартості вторинної нерухомості в Криму перевищили московські вдвічі, повідомляють Патріоти України.

Тепер вартість квартир на вторинному ринку на півострові в середньому зросла на 14% — до 92 тисяч рублів за квадратний метр, тоді як у Москві — на 6,9%, до 203 тисяч рублів за квадратний метр.

Аналітики пов'язують те, що відбувається, з будівництвом Кримського мосту. Це не єдина проблема, до якої привело "будівництво століття". Так, запуск траси "Таврида", яка поєднала Керченський міст і Севастополь в окупованому Криму, був передчасним, що призвело до безлічі проблем на дорозі.

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...

Залізуть в кишені і цим: Влада підготувала «сюрприз» для українців за кордоном. Кому варто хвилюватися

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:23

У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...