"Не українські": Письменник-терорист Прилєпін "присвоїв" Росії... вишиванки (відео)

На його фразу ведучий програми заперечив, що в Росії носять не вишиванки, а косоворотки, однак посплічник окупантів відповів йому, що всі слов'янські народи мають однакові візерунки.

Фото: ЗМІ

Російський письменник Захар Прилепін, який воює на боці терористів "ДНР", заявив, що вишиванка не є національним вбранням України і привласнив її Росії, повідомляють Патріоти України.

Обурюючись через арешт глави РІА "Новости Украины" Кирила Вишинського, він висловився, що цей крок нібито був зроблений для підвищення рейтингу української влади, який не вдавалося наростити за допомогою вишиванок. Свої нерозумні міркування терорист озвучив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Тому що як можна підтримувати вишиванками рейтинг, які, тим паче, такі ж російські, білоруські, як українські. Ось у нас міст Керченський, а у них вишиваночка!" - їдко висловився Прилепін. "Все це загальне насправді. Слов'янське, російське, загальне, тому все це - кривляння якесь", - роздратовано заявив він, ймовірно, вичерпавши всі свої "аргументи".

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...