Не відмазався: У Кіровограді прокурору дали сім років за смертельне ДТП у п'яному стані (відео)

Засуджений, що збив насмерть школяра, заявляв, що підліток сам кинувся йому під колеса.

Прокурор, що збив насмерть підлітка, відсидить 7 років. Фото: скрін відео

Сім років має відсидіти кіровоградський прокурор Анатолій Душинський за ДТП, скоєну в нетверезому стані. Про це повідомляє ТСН, інформують Патріоти України.

В жовтні 2013 року прокурор на пішохідному переході збив школяра. 16-річний Сашко Богатирьов від отриманих травм помер на місці. Верховний суд мав розглянути касаційну скаргу засудженого.

Той вважав себе невинним, провину за ДТП покладав на підлітка, який, мовляв, сам кинувся під колеса його позашляховика. Однак в останню мить екс-прокурор відкликав свою скаргу.

Причину такого вчинку захисники засудженого не коментують. У прокуратурі тим часом вважають, що у такий спосіб їхній колишній колега визнав свою провину.

За ґратами екс-прокурор Анатолій Душинський, який перебуває у СІЗО від моменту скоєння ДТП, проведе трохи менше п'яти років.

"Таким чином рішення суду першої інстанції, яким обвинуваченого засудженого визнано винним та призначено покарання у вигляді семи років з позбавленням права керування транспортними засобами строком на три роки, яке змінено апеляційною інстанцією, залишено без змін", - повідомив начальник відділу прокуратури Кіровоградської області Микола Зінов'єв.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...