Не відповів на "Слава Україні!": На Дніпропетровщині таксистові прострелили ноги (фото)

За словами очевидців, троє пасажирів завдали удару водієві ззаду, а потім почали бити машину, один із них прострілив таксисту обидві ноги.
Фото: sobitie.com.ua

У місті Кам’янське Дніпропетровської області вдень 14 травня сталася перестрілка, поранені дві людини. Ймовірно, особистий охоронець Дмитра Яроша прострілив ноги таксисту, який не відповів на привітання “Слава Україні!”, повідомляють Патріоти України з посиланням на sobitie.com.ua.

"Небажання водія таксі відповісти пасажирам на вітання “Слава Україні!” спричинило бурхливу реакцію останніх, і вони вирішили силою вимагати відповідь", – пише видання.

За словами очевидців, троє пасажирів завдали удару водієві ззаду, а потім почали бити машину, один із них прострілив таксисту обидві ноги.

На місце події приїхали інші таксисти, один з них також був поранений. Двох учасників конфлікту затримали на місці, ще одному вдалося втекти.

Потерпілий таксист підтвердив, що бив і стріляв у нього тільки один з пасажирів, сказали в місцевій поліції. Він був затриманий.

При цьому лідер Кам’янської міської організації Правий Сектор Аскольд Можейко в Facebook заявив, що один із затриманих є охоронцем Дмитра Яроша.


Колеги прийшли провідати, але...: На Житомирщині знайшли вбитими 7-річну дитину та її батьків (фото, відео)

четвер, 2 травень 2024, 20:27

У селі Поліське Житомирської області загинула родина з дитиною. Правоохоронці почали розслідування обставини трагедії, відкривши провадження за фактом умисного вбивства. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Житомирської області, передають Патріоти У...

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...