Не відступив ні на крок назад: У боях за Жолобок загинув боєць 93-ї бригади (фото)

​Кулеметник Володимир Лайков потрапив під потужний обстріл окупантів.

Володимир Лайков загинув під Жолобком. Фото:Facebook

7 червня в АТО під час боїв в районі села Жолобок Луганської області загинув кулеметник 93 ОМБр Володимир Лайков. Про це йдеться у повідомлені прес-служби 93 ОМБр у Facebook, передають Патріоти України.

"Під час бою з пропутінськими терористами, які намагалися розширити плацдарм в районі села Жолобок Луганської області та проривалися на позиції одного з підрозділів бригади, кулеметник, старший солдат Володимир Михайлович Лайков, разом з побратимами, тримав оборону на взводному опорному пункті.

Розчаровані у своїх безуспішних атаках, терористи відкрили вогонь по позиціях з артилерії, танків та мінометів. В результаті тривалого та інтенсивного обстрілу Володимир Лайков загинув, але не відступив ні на крок назад", - йдеться у повідомлені.

32-річний боєць мешкав у селі Голубівка Новомосковського району Дніпропетровської області.

Назад не повернуться? Українці активно отримують громадянство Чехії

вівторок, 7 травень 2024, 14:30

Щорічно близько 5000 іноземців отримують чеське громадянство. Більшість із них - українці (майже 50%) та словаки. Про це пише видання mukachevo.net, передають Патріоти України. Як пише видання, активно змінюють паспорти також росіяни, інтерес яких до ч...

У Тернополі чоловік у військовій формі побив у супермаркеті місцевого жителя, розгорівся скандал

вівторок, 7 травень 2024, 14:22

У тернопільському супермаркеті чоловік у військовій формі побив місцевого жителя Ореста Паньківа. Зі слів потерпілого, чоловік з товаришем представилися працівниками ТЦ. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. Тернополянину Оресту Паньківу...