Не впізнати! Вчені спрогнозували, як буде виглядати людина через 1000 років (відео)

Вчені прийшли до висновку, що в найближче тисячоліття люди можуть помінятися не тільки зовні, але і на мікроскопічних рівнях.

Скріншот

Фахівці каналу Tech Insider вирішили провести аналіз досліджень і винаходів людства за останні кілька років. У результаті, вони зробили кілька припущень, як зміниться людина через 1000 років, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"По словам ученых, передовые технологии будут с огромной скоростью внедряться в жизнь человека, но волноваться не стоит - никакой глобальной катастрофы случиться не должно.

Специалисты канала ссылаются на исследование ученых из Оксфорда, обнаруживших группу ВИЧ-инфицированных детей, у которой есть встроенная защита от ВИЧ. Она, в свою очередь, не дает заболеванию развиться и дает детям нормально жить.

Помимо этого, итальянские и китайские ученые с недавних пор активно проводят трансплантацию головы животных. Таким образом, специалисты пытаются определить, можно ли перенести сознание от одного тела в другое. Следующий их шаг - пересадка головы человека.

В результате анализа, ученые предположили, что спустя тысячелетие люди станут выше ростом, будут более развиты интеллектуально, смогут адаптироваться к любым условиям. Ученые также не исключают тот факт, что люди смогут жить и размножаться на других планетах".

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...