Не все так просто: Як підібрати кішку за знаком Зодіаку

Гороскоп сумісності вашого знаку Зодіаку допоможе вам обрати вихованця, який буде відповідати вашому характеру. Як у представників кожного знака Зодіаку, так і у представників різних порід котячих, є свої особливості, кажуть астрологи. Наприклад, кішка, яка чудово уживеться з інтровертним Раком, здасться нудною і ледачою вогненному Овну, повідомляють Патріоти України.

Овен

Непосидючі Овни навряд чи "зійдуться" зі спокійною кішкою, яка любить поспати. Астрологи радять їм звернути увагу на активних, грайливих бірманських кішок з яскравим забарвленням. З таким компаньйоном Овни точно не засумують.

Телець

Тельцям підійдуть кішки перської породи. Вони розумні і вперті під стать своїм господарям, мають незалежний характер, і в той же час віддані і ніжні по відношенню до тих, кого вважають своєю сім'єю. Також повір'я говорить, що саме перси приносять в дім матеріальне благополуччя.

Близнюки

Товариським Близнюкам хорошу компанію складе шотландська висловуха кішка. Її грайливий характер і вміння пристосовуватися до будь-яких життєвих обставин підійде непосидючим представникам цього сузір'я.

Рак

Чутливим Ракам навряд чи припадуть до вподоби непосидючі кішки. Для них найкращою породою стане сибірська кішка. Самодостатні і спокійні, вони басовитим нявчанням швидко заспокоять вразливих Раків, а їх густа шерсть послужить відмінною релаксацією.

Лев

Царственим Левам припадуть до вподоби мейн-куни. Найбільші представники сімейства котячих будуть чудовою прикрасою будинку, а також стануть відмінними друзями і компаньйонами Левів. Ці кішки визнають тільки лідерів, а значить, обов'язково полюблять господаря-Лева.

Діва

Представникам цього знака підійдуть бенгальські кішки. Краса, витончені манери, пронизливі очі і високий інтелект роблять цих тварин бажаними вихованцями для практичних людей. Діви швидко подружаться з бенгальською кішкою, незважаючи на їх норовливість.

Терези

Терезам варто звернути увагу на ангорських кішок. Вони поєднують в собі прекрасний характер, гармонію і великодушність, властиві самим Терезам. Ці вихованці скрасять самий похмурий вечір і будуть вірними друзями. Особливо варто звернути увагу на представників породи з різнокольоровими очима.

Скорпіон

Скорпіонам підійдуть граціозні сіамські кішки, які мають залізний характер. Ці безстрашні тварини славляться здатністю захищати господаря і його майно, а значить, чудово уживуться з відважними Скорпіонами.

Стрілець

Товариським Стрільцям потрібно звернути увагу на курильських бобтейлів. Ця порода володіє всіма необхідними якостями, притаманними Стрільцям: товариськістю незалежністю, відважністю і високим інтелектом.

Козеріг

Непростий характер Козерогів зможе витерпіти не кожен, але тайській кішці це під силу. Вона під стать господареві вперта і незговірлива, однак, вибравши собі "ватажка", залишається відданою до кінця своїх днів.

Водолій

Водолії відрізняються оригінальністю, і їм астрологи рекомендують звернути увагу на балінезійську породу кішок. Ці вихованці прив'язуються до свого господаря, не проти "почудити" разом з ним. Ці кішки дуже ласкаві і легко піддаються дресируванню.

Риби

Чутливим Рибам подобається все загадкове, що вабить своєю невідомістю. Їм варто звернути увагу на екзотів, оригінальна зовнішність і "совині очі" яких нікого не залишать байдужим.

Вбив найближчих людей та намагався втекти: Харків'янин-лудоман застрелив з рушниці дружину та доньку (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Вбивство сталося у Слобідському районі 24 квітня. Подружжя часто сварилося. Чоловік грав в азартні ігри, і коли програвав, сварився із дружиною та вимагав від неї гроші. Того дня після програшу великої суми знову став ображати дружину та нецензурно лая...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....