Не всі зрозуміють: Василь Ломаченко відмовився від супербою з легендою боксу

Однак шляхетний українець пояснює, що в нього просто не піднімуться рукавички бити славетного ветерана, котрий, переконаний, не зможе нічого протиставити найсильнішому у своїй вазі боксеру світу.

''Кар'єра закінчена'': Ломаченко відмовився від супербоюУкраїнський чемпіон Василь Ломаченко категорично відмовився від проведення бою з легендарним філіппінцем Менні Пакьяо. За зізнанням нашого співвітчизника, такий потенційний поєдинок нецікавий йому через вік суперника, зазначають Патріоти України.

"Я поважаю Пакьяо, просто не хочу здобувати популярність, побивши вікову легенду. У мене свій шлях. Є багато гарних, порівнянних зі мною бійців. А Пакьяо вже старий, його кар'єра закінчена. Я не хочу ставати легендою в боксі за його рахунок", - сказав Василь.

Нагадаємо, 39-річний Пакьяо 19 січня проведе свій 70-й бій на професійному ринзі, побившись з американцем Адрієном Бронером.


"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...