​Не встигли вчасно зробити ампутацію: У Москві померла зіркова співачка, кіноактриса та телеведуча

38-річна жінка страждала на рідкісне захворювання, котре змущувало її застосовувати досить ризиковане лікування протягом років.

Про смерть Юлії Началової повідомила офіційний представник артистки Анна Ісаєва, зазначають Патріоти України. «Час назад перестало биться сердце нашей Юли», - написала вона в Instagram.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, Началова померла від гострої серцевої недостатності, яка настала через набряк легенів і мозку. За інформацією телеграм-каналу Baza, відому артистку вбило її ж власне лікування.

«Да, так иногда бывает. Главная проблема Юлии – болезнь «волчанка» и гормональная терапия. Волчанка – это та самая болезнь, которую доктор Хаус бесплодно искал у всех пациентов. Диагноз «красная волчанка» поставили Началовой еще несколько лет назад. Это достаточно редкая болезнь – иммунитет человека начинает атаковать здоровые клетки соединительной ткани. По сути, организм начинает бороться сам с собой. Болезнь лечится тяжело и только с помощью специальной гормональной терапии», - пише канал.

Як повідомляє Baza, головне завдання гормонів - спеціально послабити імунітет хворого, щоб його організм перестав атакувати свої ж здорові клітини.

«Юля проходила нужное лечение в США. Однако возникла проблема: у Началовой были еще несколько заболеваний, которые активизировались именно из-за терапии, ведь иммунитет у нее специально «притушили». Когда в Москве Юлия Началова решила обратиться к врачам 51-й больницы, ситуация стала уже катастрофической. У нее на ноге была флегмона – острое воспаление. Но отсутствующий иммунитет просто не давал сигналов организму и девушка не знала, что с ней происходит».

В результаті хвороба дійшла до стадії гангрени. Ногу вартувало ампутувати, але тяжкість стану Началової не дозволяла це зробити. Запалення стало поширюватися і захопило весь організм.

Юля Началова пішла з життя в оточенні родини і близьких. Вони перебували в лікарні до останнього, і до останнього же за неї боролися лікарі. Серце артистки зупинилося о 17:20 за київським часом.

У мережі зразу пригадали, що співачка занесена до бази "Миротворця" за відвідини окуповних Донецька та Луганська протягом 2018 року.


"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...