Не витримав загибелі коханої під чай бійні у Керчі: 20-річний юнак викинувся із вікна (фото)

В окупованій Керчі з вікна випав 20-річний хлопець, що мав сильні почуття до студентки Вікторії Демчук, яка серйозно постраждала внаслідок розстрілу у політехнічному коледжі. Відомо, що він до останнього перебував біля її лікарняного ліжка, однак життя дівчини все ж обірвалося. Про це розповіла сестра юнака у коментарі місцевому виданню Kerch.com.ru, повідомляють Патріоти України.

"Армен сильно любив Вікторію, коли трапилося нещастя, не відходив від її ліжка у лікарні, чергував там разом з батьками. Лікарі провели операцію з ампутації ноги дівчини та з'явилася надія, що вона виживе. Однак, під час транспортування до Москви її життя обірвалося", – зазначила дівчина.

За словами сестри юнака Влади, трагедія неабияк вразила її брата, він сильно переживав. "19 жовтня стало відомо про те, що він випав з вікна четвертого поверху, отримавши травму хребта. Його збираються перевозити до Краснодарської клініки", – додала вона.

Наразі у місті для дівчини збирають гроші, оскільки вона є опікункою ще одного свого шестирічного брата. За інформацією інших видань, хлопець залишив передсмертну записку. Також кримські ресурси пишуть, що він захоплювався футболом, відтак вся його сторінка у соцмережі була повною згадок про цей вид спорту, однак напередодні інциденту він змінив аватар і поставив фото Вікторії. Під світлиною його друзі почали одразу писати коментарі зі словами підтримки.

Нагадаємо, що 17 жовтня у політехнічному коледжі в окупованій Керчі хлопець влаштував масовий розстріл людей. Після цього він підірвав бомбу та застрелився у бібліотеці. Підозрюваним у скоєнні злочину є Владислав Росляков – студент цього ж коледжу.

Внаслідок масового побоїща в Керчі загинула 21 людина, ще понад 50 осіб зазнали поранень.
За фактом розстрілу та вибуху у коледжі в Керчі спершу відкрили справу про теракт, проте згодом перекваліфікували її на масове вбивство.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...