"Не забудь, згадуючи Кузьму, говорити так, ніби ви з ним дітей хрестили!": Притула не витримав і написав пост про Скрябіна

Відомий шоумен вважає дурнуватою "конспірологічною теорією" те, нібито музиканта прибрала влада, щоб "не говорив зайве".

Сергій Притула. Фото: соцмережі.

Відомий український шоумен і телеведучий Сергій Притула вступив у перепалку зі своїм підписником на тему трагічної загибелі музиканта Кузьми Скрябіна. Суперечка зав’язалася в коментарях до однієї з публікацій на сторінці Притули в Facebook, передають Патріоти України.

Один з підписників шоумена підняв тему сучасної української політики, зазначивши, що «Кузьма не мовчав, і всі знають що сталося», натякаючи на те, що ДТП, в якій загинув музикант, була не випадковістю, а політичним вбивством.

У свою чергу, Притула з сарказмом прокоментував цю теорію, назвавши коментар про політичну змову «дебільним». «Як же ви задовбали зі своїми дебільними коментарями про Кузьму. Ну і чьто праізашло с Кузьмой? Давай, розкажи всім, що Андрія прибрала влада, бо він говорив незручні для неї речі. І не забудь процитувати єдине, що ти запам’ятав зі всього сказаного за життя Кузьмою про те, що “вся та пиз…ота має бути пиждж…на і стріляна”. Ну і не забудь зробити вираз обличчя, типу, ти знаєш те, чого не знають інші. І не забудь, згадуючи про Кузьму говорити так, ніби ви з ним дітей хрестили!», – написав шоумен.

Варто зазначити, що в подальшій дискусії знайшлися як ті, хто підтримав позицію Притули, так і ті, хто погодилися з його опонентом, підкреслюючи, що Кузьму дійсно могли «прибрати» за його активну громадянську позицію.

"Легким движением руки...": З російської фігуристки злетіли штани під час виступу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:44

З російською фігуристкою Єлизаветою Туктамишевою трапилася курйозна ситуація під час шоу у Владивостоці, повідомляють Патріоти України. Туктамишева з’явилася на льоду у червоному костюмі та розпочала виконувати свій номер під пісню популярної співачки ...

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...