Не забути героїв: Сім'ї загиблих українських воїнів створили "живу карту України" в Чернігові (відео)

Акція символізує єднання заради перемоги і миру.

Скріншот

Сотні родичів загиблих в АТО зібралися в Чернігові, щоб згадати своїх рідних, передають Патріоти України.

Майже з усіх областей України на три дні з'їхалися дружини, матері й батьки воїнів, які віддали своє життя за незалежність нашої країни. Організували акцію волонтери разом з обласною та міською владою.

Ірина Березинець, організатор акції "Єдина родина Україна": "На акцію приїхали понад 110 осіб з усіх областей України. Не доїхали лише люди з Донецька, Луганська і Закарпаття. Із Чернігівської області на акції "Єдина родина Україна" присутні понад 220 осіб". Головна мета акції - об'єднати родини, аби вони розуміли, що не залишилися на самоті.

Символом об'єднання всієї великої української родини став флешмоб на Красній площі. Там рідні загиблих разом із військовими і волонтерами взялися за руки і таким чином визначили кордон нашої країни. В її центрі - дерево з снопів пшениці, привезеної з кожної області. Рідні загиблих кажуть, що такий захід справді об'єднує. Планується, що наступного року акцію прийматиме вже інша область.


Джерело:http://ua.censor.net.ua/v402571

Не привід для "побєдобєсія": Історик пояснив, чому світ не святкує 9 травня

четвер, 9 травень 2024, 14:50

Великою Вітчизняною війну назвали тоді, коли Німеччина напала на Радянський Союз. У межах великої Другої Світової війни, яка почалася 1 вересня 1939 року з нападу гітлерівської Німеччини та сталінської Росії на Польщу, розпочалася Друга Світова війна, ...

Оце так! Росіяни зніматимуть "Орел і Решка" в окупованому Маріуполі - українська продюсерка пригрозила судом

четвер, 9 травень 2024, 14:44

Путіністка Анастасія Івлєєва, яка з 2017 року була ведучою українського російськомовного шоу "Орел і Решка", анонсувала зйомки проєкту на окупованих Росією українських територіях. Про це повідомляє російський телеграм-канал "Можем объяснить". Скандальн...