Не збрешуть - не проживуть: Бойовиків "ДНР" викрили у черговому фейку щодо загибелі "місцевого жителя" на Донбасі (фото)

Насправді загиблий виявився бойовиком, який воював на Донбасі з січня 2016 року.

Ілюстрація:Крым.Реалии

Бойовиків ДНР "спалили" на черговому фейку, де замість реального загиблого "місцевого мешканця" фігурує окупант. Про це повідомляють Патріоти України.

Так, пропагандисти так званої "ДНР" розповіли фейкову історію про загибель "мирного жителя", нібито в результаті обстрілу силами ЗСУ, який насправді виявився бойовиком. Історія була наступною: нібито цивільний "КамАЗ" доставляв мирним жителям питну воду і був розгромлений силами ЗСУ. Незабаром, у вівторок, 3 липня "водій вантажівки" помер від отриманих ран у лікарні.

При цьому, довго приховувати брехливість інформації не вдалося. Бойовики самі розповіли правду, привселюдно показуючи скорботу за загиблим в соцмережі.

Варто відзначити, що за даними бази "Миротворець", ліквідований бойовик - Андрій Улічкін (Нога) - воював на Донбасі з січня 2016 року.

Джерело: ОстроВ

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...