Не знайшлось місця: У Росії "швидка" висадила хвору школярку на вокзалі

Без таблеток дев'ятикласниця Віка Куликова в школу не ходить, особливо після скандального випадку.

Ілюстрація: fakty.ictv.ua

У Челябінській області регіональний мінохоронздоров'я з'ясовує, чому бригада швидкої допомоги висадила школярку з високим тиском на автовокзалі, повідомляють Патріоти України.

Десятикласниця відчула себе погано на уроці. Лікарі повезли її в найближчу лікарню, але там не виявилося вільних місць. До цього часу ліки, судячи з усього, почали діяти, і дівчинка стала почувати себе краще

Без таблеток дев'ятикласниця Віка Куликова в школу не ходить, особливо після скандального випадку, яким вже зацікавилися в регіональному Міністерстві охорони здоров'я. З тиском 170 на 140 дівчинку повинні були госпіталізувати прямо з занять в найближчу клініку.

А вийшло, що просто довезли до лікарні. Там медики видали школярці довідку про те, що місць в стаціонарі немає, рекомендується термінова консультація кардіолога. А далі її знову розмістили в кареті швидкої і довезли до автовокзалу, де висадили і попрощалися.

Батьки дівчинки спочатку не зрозуміли, що сталося. Їхня донька вже кілька років мучиться від головного болю і різких стрибків тиску. Бувало, доводилося викликати невідкладну допомогу. Але коли Віка подзвонила і заплутано розповіла, що лікарі чомусь відвезли її не в іншу лікарню, не в школу, не додому, а на вокзал, їх обуренню не було меж.

Шкільна медсестра Оксана Коваль тим часом впевнена, що зробила дівчинці всю необхідну допомогу і передала пацієнтку в руки колег. А за їх дії відповідати не може. Однак, згідно з вимогами, супроводжувати неповнолітню повинні були дорослі. Але виходить, що батьки і вчителі не знали, а сама Коваль робити цього не стала.

Тим часом в лікарні, де відмовилися прийняти підлітка, теж проходить внутрішня перевірка. Відомо, що фельдшери вже дали пояснення: висадили дівчинку там, де їй нібито було зручно. До того ж її стан значно покращився і побоювань, на їхню думку, не викликало.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...