Не зрадив Україну після окупації: Мережу вразила трагічна історія родини лікаря з Криму (відео)

У мережі розповіли про кримського лікаря-анестезіолога Сергія Дуба, який після окупації півострова Росією не зрадив Україну. Відповідне відео було опубліковано на сторінці журналіста Олександра Тверського, повідомляють Патріоти України.

Відзначається, що чоловік працював в Сімферополі, очолював одне з відділень лікарні швидкої допомоги. Він прикрасив свій кабінет патріотичними жалюзі в кольорах українського прапора, а також національним орнаментом.

"Коли настала окупація, то всі почуття ще більше загострилися, патріотизм зріс", - говорить він. Через політичні погляди у Дуба виникли проблеми з начальством, і з голови відділення його перевели в рядові лікарі.

Більш того, чоловік втратив свою дочку, - карета "швидкої" допомоги відмовилася забрати її з огляду на відсутність у неї паспорта громадянина РФ. При септичному шоці головне своєчасне втручання медиків, яке надано не було.

"Коли мені повідомили, я адміністративний кордон переходив. Вона в чотири ранку померла на моїх очах", - підкреслив Дуб. Тепер він разом з дружиною виховує п'ятирічну внучку, яка думає, що у неї дві мами.

"Ніколи їм не зрозуміти висоту духу таких людей. І ніколи їм її не відняти. Тому і бісяться...", "Дай Бог, щоб його не спіткала доля Балуха...", "Просто немає слів, одні емоції", - прокоментували історію в мережі.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...