Не зрікався своєї країни: Скандальний боксер вийшов на бій з прапором України (відео)

Незважаючи на явну перевагу Івана в останніх раундах роздільним рішенням суддів у бою була зафіксована нічия.

Іван Редкач. Скріншот.Український боксер Іван Редкач, який раніше невдало пожартував про зміну громадянства, вийшов в ринг з прапором України під час бою з пуерторіканцем Луїсом Крузом. Таким чином 30-річний уродженець Шостки продемонстрував любов до своєї Батьківщини, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Поєдинок Редкач - Круз пройшов в ніч на 20 квітня в американському штаті Пенсільванія. Бій тривав усі десять раундів і завершився внічию. Редкач побував в нокдауні в другому раунді, проте зумів піднятися і відповісти тим же супернику в 8-й і 9-й трихвилинці.

Незважаючи на явну перевагу Івана в останніх раундах роздільним рішенням суддів у бою була зафіксована нічия.

Перед оголошенням результатів Редкач підняв над головою український прапор.

Як повідомляли Патріоти України, Іван Редкач потрапив у скандальну ситуацію, коли заявив, що Україна і Криму не існує. Пізніше спортсмен назвав свої слова жартом і зазначив, що не відмовлявся від українського громадянства.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....