Не зрозуміло, кому все це було потрібно: Скандал через російську мову на концерті відомого україномовного гурту (відео)

Глядачі в україномовному Рівному не зрозуміли пасаж організаторів з ведучим, котрий далеко не досконалою російською мовою намагався розважити залу. Враження від концерту сильно зіпсоване

Відомий український гурт KAZKA потрапила в скандал під час виступу в Рівному. Про це повідомляє місцеве видання radiotrek, зазначають Патріоти України. Відзначається, що виступ музикантів в клубі "Лагуна" було зіпсовано ведучим, який почав проводити розіграші російською мовою.

Причому, як стверджують очевидці, російською мовою він володів далеко не досконало.

"Класний україномовний гурт «Kazka» в «Лагуні». Все ніби супер!!! Хороша, якісна сучасна музика основана на українському фолку. Купа людей. Пісні на «біс»! Після чого виходить ведучий і на фіговій російській починає проводити якісь конкурси. (Я виріс в Московській області і знаю, як звучить чиста російська, а те той малоросійський акцент).
Ота російська після класного україномовного гурту зіпсувала все враження від концерту", - пише журналіст Олексій Кривошеєв.

На опублікованому відео видно, що поява російськомовного МС було зустрінута в залі свистом.


Гурт KAZKA зі своїм наразі головним хітом - піснею "Плакала" заробила неабияку славу як в Україні, так і за кордоном. Влітку 2018 пісня набрала більше 50 мільйонів прослуховувань, а вже до осені стала одним з лідерів в світовому чарті Shazam.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...