Небезпечна Етна: З'явилися нові шокуючі відео виверження вулкана

В результаті виверження лави з кратерів вулкана Етни в східній частині італійського острова Сицилія отримали травми близько десяти чоловік.

Вулкан Етна. Фото: Твіттер.

У мережі з'явилися нові видовищні відео виверження одного з найбільших діючих вулканів Європи Етна. Відео було опубліковано на сайті YouTube, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

В результаті виверження вулкана травми отримали 10 осіб, які підійшли до кратера на небезпечну відстань. Серед постраждалих - група журналістів і кілька туристів. Постраждалі отримали опіки та інші травми.

Шість осіб було госпіталізовано, але ніхто з них не перебуває у важкому стані.

Нагадаємо, що новий сплеск активності Етна розпочався 28 лютого. Дане виверження стало першим за останні 8 місяців тиші. Виверження вулкана відбулося на висоті 2700 метрів.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...