"Небезпечні типи": Скандальна українська співачка-зрадниця налякала фанів фото зі США

У кадрі артистка зображена в компанії учасників британського колективу Londonbeat. У підписі до знімка, опублікованому в Instagram-акаунті Ані Лорак, зірка пообіцяла фанатам музичний сюрприз.

Фото: ЗМІСкандальна українська співачка Ані Лорак спантеличила шанувальників фотографією, зробленою в американському Чикаго під час концертного туру, повідомляють Патріоти України.

"Так добре зустріти гарних людей і талановитих музикантів на моєму шоу. Скоро буде музичний сюрприз!" - підписала артистка спільну фотографію.

Шанувальників Ані Лорак спантеличив несподіваний кадр, вони почали жартувати про "небезпеку" музикантів, які позують зі співачкою.

"Небезпечні типи, не зв'язуйся з ними", - пишуть підписники артистки.

"Весела компашка..." - додали користувачі мережі.

Londonbeat - британська група, утворена в Лондоні в 1988 році.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...