Небезпечний "маневр": На Черкащині вантажівка з боєприпасами злетіла в кювет (фотофакт)

Поблизу села Княжичі Черкаської області військова вантажівка "Урал", яка перевозила ящики з боєприпасами, з’їхала в кювет через вклинювання в колону цивільного автомобіля. Про це заявила прес-служба Генерального штабу Збройних сил України, повідомляють Патріоти України.

«Сьогодні, 25 січня, в районі села Княжичі Звенигородського району, що на Черкащині, під час руху військової колони, вантажівка «Урал» з’їхала на спуску в кювет», - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, ДТП сталася через вклинювання в колону цивільного автомобіля. У результаті водій військової вантажівки на слизькій дорозі та на спуску вжив необхідних заходів з метою уникнення зіткнення. Постраждалих внаслідок ДТП немає.

«Військовий «Урал» перевозив ящики з боєприпасами для забезпечення бойової підготовки. Боєприпаси перебували у неспорядженому стані. Невідкладно вжито заходів для перевантаження боєприпасів на інші автомобілі та продовження руху колони за визначеним маршрутом», - уточнили у Генштабі. Нині на місці події працюють відповідні служби. Загроз для цивільного населення немає.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...