Небезпечний злочинець втік: У Харкові таксисту перерізали горло

На вулиці Вокзальній в Основ’янському районі Харкова у понеділок, 11 лютого, невідомий чоловік перерізав горло таксисту, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу поліції області.

За попередньою інформацією, невідомий вийшов з автомобіля Hyundai (державний знак «АХ1898ВА») та вбив 55-річного водія автівки, після чого зник у невідомому напрямку. У скоєнні злочину підозрюється чоловік середнього зросту, на вигляд 25-30 років. Був одягнутий у куртку темного кольору. Інформація зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень. Вирішується питання щодо кваліфікації події за статтею 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

На даний час працівниками поліції проводиться огляд місця події та слідчо-розшукові дії по встановленню обставин, свідків та очевидців, а також особи, яка причетна до скоєння злочину. Як повідомляють місцеві ЗМІ, за попередньою інформацією, чоловікові перерізали горло, він був водієм таксі.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...