Небезпека поруч: Вірус, який налякав Путіна, "прорвався" до кордону з РФ

У Всесвітній організації охорони здоров'я повідомляють, що на даний момент не існує ні лікування, ні вакцини від вірусу Зіка.

Вірус Зіка передається через укуси комарів роду Aedes. Ілюстрація:snip.net.ua

Випадок захворювання небезпечним тропічним вірусом Зіка зафіксований 27 січня в Фінляндії, яка межує з Росією. Про це повідомляє інформагентство AP, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

У Гельсінкі діагностували вірус у туриста, який минулого літа відвідав Мальдіви. За словами епідеміолога Юссі Сане з Національного інституту здоров'я Фінляндії, це перший випадок, пов'язаний з Мальдівамі.

У цей же день вірус був діагностований в Португалії у п'яти осіб, які нещодавно відвідали Бразилію, передає Reuters. Увечері 27 січня стало відомо і про два випадки діагностування вірусу в Німеччині.

У Всесвітній організації охорони здоров'я повідомляють, що на даний момент не існує ні лікування, ні вакцини від даного вірусу.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...