''Негайно прибути в частину!'': У Харкові невідомі масово розсилають смс із фейковою інформацією (фото)

Користувачі соцмереж вже помітили цікаву особливість: автори повідомлень не дуже добре володіють українською граматикою.

Воєнний стан в Україні. Ілюстрація: Дніпро Час.

У Харкові після новини про введення воєнного стану з 28 листопада на мобільні телефони почали розсилати фейкове сповіщення про негайне прибуття у військові частини, передають Патріоти України.

Фото SMS-повідомлень показала у своєму Twitter спільнота "Ху**вий Харків". "У зв'язку з мобілізацією Вам необхідно негайно прибути у військову частину за місцем проживання", — йдеться у повідомленні. При цьому попереджається, що у разі ігнорування цього заклику, дані адресата будуть передані в суд.

У коментарях до твіту інші харків’яни підтвердили, що їм також приходили подібні повідомлення. "Так можна не йти?" — запитують вони.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...