Негода лютує: В Одесі дерево впало на дитячий майданчик, чоловік дивом врятував дітей (фотофакт)

Сьогодні в Одесі госпіталізовано чоловіка, травмованого в результаті того, що на дитячий майданчик через сильний вітер впало велике дерево, повідомляють Патріоти України.

Так, обвал стався на проспекті Небесної Сотні. Потерпілий дістав відкритий перелом ноги і закритий перелом плеча. «Потерпілий - чоловік, два переломи, госпіталізований в «Інтосану» (приватна клініка - ред.)», - повідомили в прес-службі мерії.

За словами очевидців, НП сталася в понеділок вдень біля будинку №14. Місцеві жителі зазначають, що потерпілий гуляв з двома дітьми, яких під час падіння дерева встиг прикрити собою. Очевидці кажуть, що дітей також доставили в лікарню, в мерії стверджують, що діти не постраждали.

У прес-службі мерії також акцентують, що за повідомленням Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, в найближчі 1-3 години в Одесі й Одеській області очікується посилення північно-західного вітру 25-28 м/с (2 рівень небезпеки).

У зв'язку з цим мерія звертається до мешканців міста з проханням максимально обмежити пересування по місту, без гострої потреби не виїжджати на особистому автотранспорті на вулиці.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...