Негода лютує: В Одесі дерево впало на дитячий майданчик, чоловік дивом врятував дітей (фотофакт)

Сьогодні в Одесі госпіталізовано чоловіка, травмованого в результаті того, що на дитячий майданчик через сильний вітер впало велике дерево, повідомляють Патріоти України.

Так, обвал стався на проспекті Небесної Сотні. Потерпілий дістав відкритий перелом ноги і закритий перелом плеча. «Потерпілий - чоловік, два переломи, госпіталізований в «Інтосану» (приватна клініка - ред.)», - повідомили в прес-службі мерії.

За словами очевидців, НП сталася в понеділок вдень біля будинку №14. Місцеві жителі зазначають, що потерпілий гуляв з двома дітьми, яких під час падіння дерева встиг прикрити собою. Очевидці кажуть, що дітей також доставили в лікарню, в мерії стверджують, що діти не постраждали.

У прес-службі мерії також акцентують, що за повідомленням Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, в найближчі 1-3 години в Одесі й Одеській області очікується посилення північно-західного вітру 25-28 м/с (2 рівень небезпеки).

У зв'язку з цим мерія звертається до мешканців міста з проханням максимально обмежити пересування по місту, без гострої потреби не виїжджати на особистому автотранспорті на вулиці.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...