Негода "накрила" Прикарпаття: одна людина загинула, четверо трамовані

Співчуваємо постраждалим. Метеорологи, ви хоч якось попереджайте людей. Це ваша робота, врешті-решт.

Від негоди постраждав Прикарпатський регіон. Фото: gordonua.comСьогодні, 20 червня, з повідомлення прес-центру ГСЧС в Івано-Франківській області стало відомо про руйнівні наслідки негоди в Прикарпатському регіоні, пишуть Патріоти України.

Так, у багатьох районах області спостерігалися грози, дощі і сильний вітер. Особливо постраждали Коломийський, Богородчанський, Надвірнянський, Калуський, Тлумацький райони. Тут сильні пориви вітру зірвали дахи будівель, вирвали дерева з корінням, несли намети літніх кафе. Відомо, що під час негоди постраждали четверо жителів області.

Також повідомляється, що в результаті падіння гілки дерева в селі Бабче, яке знаходиться в Богородчанському районі, загинула 57-річна уродженка Івано-Франківської області. Так як гроза застала її під час повернення додому, вона вирішила перечекати негоду під деревом. Сильні пориви вітру зламали одну з гілок, яка і впала на жінку. В результаті несподіваного удару жінка загинула ще до приїзду медиків.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...