Негода забирає життя: На Херсонщині трагічно загинула людина

Шалені пориви вітру перекинули вантажівку.

Ілюстрація: fakty.ictv.ua

На території Херсонської та Миколаївської областей внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру) загинула одна особа та постраждало п'ять. Про це повідомляє ДСНС, передають Патріоти України.

На Херсонщині у смт Лазурне Скадовського району поривом вітру перекинуло на бік вантажний автомобіль, внаслідок чого загинула людина, яка знаходилась біля вантажівки. Крім того, постраждало ще двоє дітей, які перебували в кабіні автомобіля. Їх госпіталізували до міської лікарні.

Тим часом у Миколаєві поривом вітру зірвало дерев'яну покрівлю з літнього майданчику кафе-бару Golden River, через що постраждали три особи, яким була надана перша медична допомога.

У Скадовську (Херсонська область) з п'ятиповерхового житлового будинку зірвало частину металевої покрівлі та частково пошкоджено покрівлю готелю Black Sea.

Через ускладнення погодних умов 6 серпня спрацювали системи захисту ліній електропередач, через що сталося знеструмлення 93 населених пунктів у п'яти областях, а саме: Миколаївська – 39 н.п., Одеська – 36 н.п., Вінницька – 11 н.п., Київська – 4 н.п., Кіровоградська – 3 н.п.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...