Неймовірна історія кохання подружжя з Британії, які жили довго і щасливо і померли в один день (фото)

​За 71 рік шлюбу Вера і Уілф Рассел не провели жодної ночі нарізно.

Вера Рассел пережила свого чоловіка Уілфа на 4 хвилини. Фото: The Telegraph.

У Британії пара, яка прожила в щасливому шлюбі 71 рік, померла з різницею в чотири хвилини, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вера Рассел, 91-річна пенсіонерка з Лестера, померла в госпіталі через чотири хвилини після того, як її 93-річний чоловік Уілф помер в будинку для літніх людей, в якому провів останні кілька місяців. На той момент їх розділяло п'ять кілометрів.

Родичі пари розповіли, що здоров'я жінки почало різко погіршуватися після того, як через прогресуюче слабоумство чоловік перестав впізнавати її під час їхніх зустрічей.

До цього за 71 рік шлюбу нерозлучна пара не провела жодної ночі порізно.

"Коли я прийшла до неї в лікарню, вона відкрила очі і відразу ж запитала, де Уілф. Її останні слова:" Ми ж були гарною парою, чи не так? ", - розповіла внучка подружжя Стефані.

Жінка померла в 6:54 ранку, не знаючи, що її чоловік пішов з життя декількома хвилинами раніше.

Пара познайомилася 75 років тому і заручилася перш, ніж Уілфа відправили на службу в Італію, а потім до Північної Африки під час Другої світової.

Коли він повернувся з фронту, вони одружилися і більше ніколи не розлучалися. У них народилися три сини, п'ять онуків, сім правнуків і двоє праправнуків. Зараз їхня сім'я займається підготовкою до похорону.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...