Неймовірна історія китайця, який 20 років переодягався в жінку заради матері (фото)

​Після смерті дочки мама чоловіка почала страждати розладом психіки, і щоб її втішити чоловік переодягався в свою сестру. І застряг в цьому стані на 20 років.

Чоловік заради мами став жити життям жінки. Фото: The Telegraph.

У мережі поширилася історія чоловіка, який просив не розголошувати своє ім'я. Житель китайського району Гуансі протягом 20 років переодягався в жіночий одяг і прикидався рідною сестрою, яка загинула. Все це він робив заради їх матері, яка після смерті дитини стала демонструвати ознаки психічного розладу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Коли я переодягнувся вперше, вона повірила, що моя сестра повернулася. Вона була така щаслива, що я придумав робити це знову і знову", - розповів він.

За наступні 20 років чоловік буквально став жити як жінка, з часом він перестав носити чоловічі речі. Однак в інтерв'ю журналістам він зізнався, що його не хвилює думка інших людей про те, що він робить для своєї матері.

"Я роблю це для своєї матері, чому мене має турбувати те, що наді мною хтось сміється?" - здивувався він.Ця історія облетіла китайські соцмережі, де розділила користувачів на два табори. Деякі були вражені і дуже зворушені вчинком сина і назвали його "справжнім чоловіком".

Поряд з цим в обговореннях висловилися і ті, хто засумнівався в добрих намірах жителя Гуансі, припускаючи, що чоловік знайшов хороший спосіб приховати той факт, що він є трансвеститом.

Платити треба за лайку на вулиці та вдома: Українців почали штрафуюти за матюки

субота, 20 квітень 2024, 10:47

В Україні щоденно суди виписують десятки протоколів зі штрафами за матюки в публічних місцях. Розмір штрафів становить до 85 грн, передають Патріоти України. Якщо ж, наприклад, використати нецензурну лайку стосовно членів родини навіть вдома, це також...

Кілька дивом вцілілих по селах тварин дають надію: В Україні взялися відновлювати породу коней, котрою їздили давньоруські князі та запорозькі козаки

субота, 20 квітень 2024, 9:40

В Україні взялися відновлювати втрачену древню популяцію аборигенних поліських коней. Їх вважали вимерлими, але в селах у людей вдалося ще знайти кількох. Як відновлюють кінну породу, притаманну винятково для Полісся – у сюжеті кореспондентки ТСН Вален...