Неймовірно: Мешканців Бразилії шокувало природне явище, схоже на НЛО (фото, відео)

Незвичайне природне явище бразильці могли спостерігати 26 лютого. Гало виднілося в столиці штату - Флоріанополісі, а також у декількох довколишніх містах.

Фото: ЗМІ

У бразильському штаті Санта-Катаріна навколо сонця спостерігали оптичний феномен гало, що нагадував інопланетний літальний апарат. Користувачі виклали в мережу фотографії і відео феномена з різних ракурсів, повідомляють Патріоти України.

Гало виникає навколо потужних джерел світла - в основному це сонце або місяць. Переважно це явище відбувається через крижані кристали в перистих хмарах у верхніх шарах тропосфери. Відбите і заломлене кристалами світло часто надає гало райдужний відтінок.


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...