Неймовірно! На картах Google виявили сліди катастрофи НЛО (фото)

До дискусії підключився фахівець, який недавно побував на вищезгаданому острові з Королівським військово-морським флотом Великобританії.

Ілюстрація: ЗМІ

Так звані інтернет-мисливці за прибульцями, які вивчають карти місцевостей, аномальні явища і чутки про НЛО, виявили за допомогою програми Google Earth в Антарктиці дивний об'єкт, який залишив на снігу довгий слід, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"На снимках острова Южная Георгия пользователи сети рассмотрели снежные следы, оставленные предметом довольно больших размеров. Как утверждают сторонники теории внеземных цивилизаций, такой массивный след мог оставить лишь летающий объект при вынужденной посадке. Например, инопланетный корабль.

Наряду с этим к дискуссии подключился специалист, недавно побывавший на вышеупомянутом острове с Королевским военно-морским флотом Великобритании.

"Исследовательская станция попросила нас сделать фотографии острова с воздуха, чтобы задокументировать популяцию и места обитания оленей. Как фотограф, я могу подтвердить на все 100%, что объект на фото - всего лишь результат сошедшего ледника", - указал он. Остров Южная Георгия, на котором проживает всего 20 человек, располагается в южной Атлантике. Территория принадлежит Великобритании".


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...