Неймовірно: У США з'явилося на світ "24-річне" немовля

Жоден із батьків не є біологічно пов'язаним із їхньою дочкою.

Фото: ЗМІ

Жителька Техасу Тіна Гібсон виносила дитину з ембріона, якого було зачато та збережено 24 роки тому, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

Ембріон пожертвувала сім'я зі США. При цьому матері дівчинки, що народилася, був лише 1 рік, коли ембріон було зачато. Це найдовший розрив між зачаттям та народженням за всю історію штучного запліднення. Ембріон, кріоконсервований у жовтні 1992 року, зберігався довше, ніж будь-який інший живий людський ембріон.

Це перша дитина Тіни Гібсон. Жінка назвала її Еммою Рен Гібсон. Ембріон помістили до матки Тіни Гібсон у березні. Емма народилася в листопаді.

"Я просто хотіла дитину. Мені байдуже, світовий це рекорд, чи ні. Ви усвідомлюєте, що мені всього 25 років? Цей ембріон і я могли б стати найкращими друзями", - пожартувала пані Гібсон у коментарі журналістам.

Тіна та Бенджамін Гібсон звернулися до організації після того як виявили, що чоловік має проблеми із зачаттям власних дітей.

"Емма - таке чудове диво. Я думаю, що вона виглядає ідеально, якщо врахувати, що була замороженою усі ці роки", - сказав Бенджамін.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...