Неймовірно: У Татарстані жінка провалилася в каналізацію і виявила там зниклу дитину

Хлопчику дивом вдалося вижити, адже якби жінка не впала в каналізацію, він би помер.

Ілюстрація: cdn.tvc.ru

У п'ятницю, 29 грудня, МНС Татарстану повідомило про завершення пошуків 10-річного хлопчика, який зник в селищі Черемшина. Дитина зникла увечері 24 грудня, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

До його пошуків підключилися волонтери. Начальник Управління цивільного захисту Черемшанського району Гулія Ярулліна, що входила в цю групу, впала в каналізацію. Під час пошуків в районі нежилих новобудов жінка не помітила через заметіль відкритий каналізаційний люк і провалилася в каналізаційний колодязь глибиною три метри.

Внизу вона виявила зниклу дитину.

"Хлопчик кричав, поки були сили, потім ліг на і почав засинати", - наголошується в повідомленні МНС.

Ярулліну госпіталізували з переломом поперекового хребця. Дитина також доставлена в лікарню з сильним переохолодженням. За словами лікарів, якби хлопчика знайшли годиною пізніше, він міг би замерзнути на смерть.

У пошуках дитини брали участь пожежні, поліцейські і ще 120 волонтерів з числа місцевих жителів.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...