Неймовірний порятунок: В Єгипті поліцейський впіймав дитину, яка впала з третього поверху (відео)

Скріншот

У Єгипті правоохоронець врятував п'ятирічного хлопчика. Чоловік зловив дитину, коли вона впала з балкона третього поверху. Відео неймовірного порятунку опублікував користувач Tarek Ata на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, все почалося з того, що троє копів почули крик дитини, яка звисала з балкона житлового будинку. Поки поліцейські натягували килим, щоб пом'якшити падіння дитини, один з них встиг зреагувати і зловити хлопчика.

На відеокадрах видно, як він падає з висоти прямо в руки правоохоронцю. Останній, не втримавши рівновагу, впав на землю. Як пишуть місцеві ЗМІ, хлопчик під час падіння не отримав серйозних травм. У поліцейського, який врятував малюка - незначна травма голови.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...