Тренер проекту "Зважені та щасливі" Марина Боржемська-Узєлкова поділилася рецептом смачної новорічної страви, яку вони з сім'єю традиційно готують на святковий стіл, повідомляють Патріоти України.
"Обов'язкова страва - курка, фарширована млинцями. Це традиційна єврейська страва, яка готується на наш кожен Новий рік.
Ще фарширована риба за єврейським рецептом - запечена на пасированому буряку. І салат. Найчастіше взимку я роблю салат з руколою, моцарелою, чері, кунжутним насінням. Якщо я використовую майонез, то тільки домашнього приготування на оливковій олії.
А ось моя мама любить салат "Гранатовий браслет". Для нього я відварюю філе куряче або індиче, натираю горіхи волоські, додаю гранат і трохи тертого сиру. Це шалено смачно!".
Рецепт фаршированої курки від Марини Боржемської-Узєлкової:
1. Повністю виймається середина з курки, залишаються тільки крильця і ніжки. Середина відварюється, ще я додатково купую куряче м'ясо і його також відварюю. Далі нарізаємо цибулю, моркву. Відварене м'ясо відправляємо туди ж.
2. Окремо готуємо млинці. Начинка складається з відвареної курочки з цибулею і морквою. Також додаю нежирний сир. Кожен млинець загортається, його треба обваляти в яйці, а потім фарширувати курку.
3. Курка зшивається і відправляється в духовку на 30 хвилин. Можна жовтком обмазати, щоб зверху взялася скоринка.
Народний депутат від "Слуги народу" Сергій Козир заявив, що енергетична інфраструктура України здатна витримати зиму без обстрілів. Водночас він закликав громадян готуватися до найгіршого.Про це Сергій Козир сказав в ефірі Вечір.LIVE, передають Патріот...
Уже зовсім скоро українці знову відчують вплив переведення годинників. Це звичне для багатьох явище, хоча воно й викликає чимало суперечок, залишається в Україні на поточний момент. Щороку мільйони людей повинні адаптуватися до зміни часу, що може впли...