Неймовірний рецепт! Курка, фарширована млинцями

Тренер проекту "Зважені та щасливі" Марина Боржемська-Узєлкова поділилася рецептом смачної новорічної страви, яку вони з сім'єю традиційно готують на святковий стіл, повідомляють Патріоти України.

"Обов'язкова страва - курка, фарширована млинцями. Це традиційна єврейська страва, яка готується на наш кожен Новий рік.

Ще фарширована риба за єврейським рецептом - запечена на пасированому буряку. І салат. Найчастіше взимку я роблю салат з руколою, моцарелою, чері, кунжутним насінням. Якщо я використовую майонез, то тільки домашнього приготування на оливковій олії.

А ось моя мама любить салат "Гранатовий браслет". Для нього я відварюю філе куряче або індиче, натираю горіхи волоські, додаю гранат і трохи тертого сиру. Це шалено смачно!".

Рецепт фаршированої курки від Марини Боржемської-Узєлкової:

1. Повністю виймається середина з курки, залишаються тільки крильця і ніжки. Середина відварюється, ще я додатково купую куряче м'ясо і його також відварюю. Далі нарізаємо цибулю, моркву. Відварене м'ясо відправляємо туди ж.

2. Окремо готуємо млинці. Начинка складається з відвареної курочки з цибулею і морквою. Також додаю нежирний сир. Кожен млинець загортається, його треба обваляти в яйці, а потім фарширувати курку.

3. Курка зшивається і відправляється в духовку на 30 хвилин. Можна жовтком обмазати, щоб зверху взялася скоринка.

Джерело: ivona.bigmir.net

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...