"Нехай окупантам очі муляє": Активісти виготовили шестиметровий український прапор, який встановлять на адмінкордоні з анексованим Кримом (фото)

​Державний символ розмістять на вишці бази "Чонгар".

Прапор України майорітиме на кордоні з окупованим Кримом. Фото:Facebook

Громадські активісти з Херсона виготовили прапор України розміром два на шість метрів. Його планують розмістити на вишці бази "Чонгар" підрозділу "Добровольчий український корпус" "Правого сектору", яка розташована на адмінкордоні з анексованим Кримом. Про це Крим.Реалії розповів командир бази, зазначають Патріоти України.

"Щоб люди бачили, особливо та сторона російських окупантів, які там на митниці працюють. Нехай дивляться, нехай очі їм муляє, нехай не забувають, що це наш дім. Наша земля повинна бути нашою", - сказав Станіслав із позивним "Італієць".

Прапор планують встановити в неділю, 15 жовтня.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...