«Нехрен лезть в Одессу!» Як Таїсія Повалій тікала з Одеси так і не виступивши на мітингу про «жертв українського фашизму»

Регіональна-опоблоківська «зірка» прибула до міста разом зі своїм чоловіком і у компанії нардепів Новинського та Бойка

Співачка Таїсія Повалій разом зі своїм чоловіком і продюсером Ігорем Ліхутою планувала виступити в Одесі разом з депутатами Вадимом Новинським і Юрієм Бойком. Попсова дива хотіла заспівати кілька пісень на Куликовому полі перед прибічниками «Опоблока» та «русского мира», зазначають Патріоти України.

Однак реалізовувати свої плани зірка не стала, побачивши, як "тепло і дружньо" були зустрінуті нардепи в аеропорту. Не виходячи за межі аеропорту, співачка, через час полетіла назад, про що повідомили на своїй сторінці в Facebook активісти Автомайдану Одеса.

"Бессменного мужа Повалий и саму Таисию встретили в одесском аэропорту. Тоже цветочки приехали возложить? Бойко и Новинский улетели, и прихватили вместе с собой Таю. Аэропорт заблокирован! Нехрен лезть в Одессу!" - заявили активісти.

ggg

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...